Laatste update:
21-06-2017

De NoorderSter

Centrum voor verbinding
De activiteiten die we op de NoorderSter aanbieden, zijn gericht op het herstellen en verdiepen van verbindingen: de verbinding met jezelf, met anderen, met de natuur en met het spirituele.

We laten ons inspireren door de oorspronkelijke kennis uit verschillende traditionele culturen en maken gebruik van sjamanistische principes.

Lees meer over verbinding
Lees meer over sjamanisme


Beheerders
De NoorderSter wordt beheerd door Friedie Ritsema en Inge van de Graaf. Zij houden zich al een aantal jaar intensief bezig met sjamanisme, healing en klank. Sinds 2007 werken zij samen. In 2010 is de NoorderSter geboren uit hun gezamenlijke passie: verbinding.

Uit ervaring weten wij dat gebrek aan verbinding ongelukkig, ziek en machteloos kan maken. Nu ondersteunen we mensen die verlangen naar het thuiskomen bij zichzelf. Wij doen dit vanuit het hart, met compassie, vertrouwen, respect en humor.

Tot onze inspirerende leraren behoren o.a. Wai Turoa Morgan (Maori matakite), Dave Hegglun, Chief Dancing Thunder (Medicijnman en Grand Sachem van de Susquehannock Tribe van Florida) en Orna Ralston.

Lees meer over Friedie
Lees meer over Inge