Laatste update:
21-06-2017

Dreamtime Concerten

Ontspannend en harmoniserend
Bij een Dreamtime Healing concert word je liggend ondergedompeld in een bad van klanken. Alle beslommeringen en drukte van het dagelijks leven glijden van je af; je raakt in een diepe ontspanning waarin grenzen tussen lichaam en geest vervagen.

Instrumenten uit de hele wereld worden rond en op je lichaam bespeeld. De trillingen werken als een innerlijke massage die spanningen losmaakt. De klanken hebben een diepe, helende werking. Waar nodig ondersteunen helende handen je proces.

Een unieke ervaring
Een Dreamtime Healing concert is een zuiver intuïtief klankritueel, afgestemd op de aanwezige deelnemers. Het is belangrijk dat je een concert onbevangen en zonder verwachtingen ingaat. Iedereen beleeft en ervaart een concert op zijn of haar eigen manier.

Meer weten over een Dreamtime concert?
Lees verder en bekijk ons filmpje.


Wanneer?
Kijk in de agenda voor data.

Kosten en aanmelding
Kosten bedragen €27,50 p.p., te voldoen op de avond zelf.

Er is plaats voor 8 personen, opgave vooraf is noodzakelijk.

Klik hier voor meer informatie of aanmelding.
Sta je in ons adressenbestand? Dan kun je ook een mailtje sturen.

Bij opgave ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Onze spelers
Het Dreamteam bestaat uit Claudia, Jan, Tine, Friedie en Inge. Wij houden ons allemaal al een aantal jaar intensief bezig met sjamanisme, healing en muziek.
Een aantal van ons is opgeleid door Dancing Thunder en Blue Star, medeoprichters van de Dreamtime Healing Circle in 1990.