Laatste update:
21-06-2017

Activiteiten

Regenboogactiviteiten

Kleuren uit alle windstreken
Op de NoorderSter worden activiteiten georganiseerd die hun oorsprong vinden in culturen uit alle windrichtingen. Omdat de ceremonies, meditaties en kennis voortkomen uit verschillende tradities, hebben wij ze de Regenboogactiviteiten genoemd.

Regenboogactiviteiten hebben belangrijke overeenkomsten: overal is contact met de natuur en met de onzichtbare werkelijkheid in verweven. De activiteiten zijn allemaal gericht op het thuiskomen bij jezelf en het herstellen van je verbinding met het grote geheel.

In vorm en uitvoering kunnen de activiteiten heel verschillend zijn: we geven Dreamtime healing concerten, werken met het Medicijnwiel of met klank, we maken een Droomreis of organiseren een drumcirkel, een workshop, een zweethut, meditatiebijeenkomst of Hopi Vredesvuur ritueel.
Ook is het mogelijk om bij ons een individuele retraite te doen.

Kijk in de agenda voor een overzicht van komende activiteiten.

Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Voor wie?
De activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen die met ons rond het vuur wil samenkomen en delen.
 

Vergoeding en kosten
Kosten voor deelname zijn verschillend. Voor de Hopiceremonie vragen we een financiƫle bijdrage voor hout en koffie/thee waarvan je zelf de hoogte bepaalt. Andere activiteiten hebben een vaste vergoeding, afhankelijk van de onkosten die eraan verbonden zijn. Alle prijzen voor activiteiten worden in de agenda vermeld. De genoemde vergoedingen zijn minimumbedragen; meer geven mag.
Beperkte financiele middelen mogen geen reden zijn om niet aan een activiteit deel te nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen.











 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Flight of the Shaman,
Carla van den Berg